German Comic Con Dortmund

Ton de Koning & Charlie Sheen

Vanuit mijn fotografiebedrijf ProBeeld heb ik in december twee grote projecten mogen afsluiten. German Comic Con is daar één van. Het mooie aan dit project is dat ik veel meer heb gedaan dan alleen de fotografie.

Voorafgaand aan de jubileum-dag van de Duitse editie van Comic Con heb ik samen met een internationaal team eerst de 11 fotostudio’s opgebouwd en ingericht, inclusief apparatuur, bekabeling en props (belangrijke voorwerpen of sets uit de films). Het aansturen van de overige 10 fotografen heb ik ook voor m’n rekening genomen.

Op de dag zelf hebben we met het hele team duizenden bezoekers blij gemaakt door hen op de foto te zetten met hun favoriete acteurs en actrices uit bekende films en tv-series.

Het was weer een feest om te doen! Een paar foto’s van German Comic Con vind je hier:

https://probeeld.myportfolio.com/event-fotografie